top of page

Om CC

Vår passion för estetik och naturvänligt hållbara material ledde oss 2009 från moderna hantverksmetoder till en urgammal marockansk putsteknik, Tadelakt. Idag är vi ett gäng skickliga konsthantverkare som har skapat kreativa ytor i fler än 300 projekt världen över.

Med våra egna putstekniker kan vi förverkliga din drömdesign på allt från väggar, golv och tak till specialdesignade möbler. Och om du har en kreativ idé så diskutera den gärna med oss, för unika konstuppdrag är det som ligger närmast vårt kreativa hjärta.

Vi skapar sömlösa stenytor, från sammetslen slät finish med vacker glans till kreativ, rustik och pattinerad känsla. Med vår arsenal av pigment kan vi färga och matcha efter önskemål, det är bara fantasin som sätter gränserna. ​


Med passion för konst och design tar vi oss an vårt hantverk för att de rum och ytor vi skapar ska få en exklusiv, handgjord och konstnärlig karaktär.

ccteam.JPG

CC teamet 

David Paulin

GRUNDARE  DELÄGARE

KONSTHANTVERKARE

PROJEKTLEDARE

David är an av grundaren av Creative Coatings och har en stor kärlek för att hitta nya vägar till att organisera och leva mer ekologiskt. Utöver miljövänliga interiörer är David engagerad i hur vi kan bygga hela hus och samhällen på ett hållbart sätt. Hans trädgård är ett konstverk där det växer gigantiska zucchinis.

photo martin profilbild.JPG

Martin Condominas

GRUNDARE  DELÄGARE

KONSTHANTVERKARE
PROJEKTLEDARE

Martin är en av grundarna till Creative Coatings, konstnär och specialist på ler- och kalkputsmaterial. Med ett öga för perfektion och ett hjärta för naturen utforskar han sin kreativitet i måleri, musik och skulptur samt bevarandet av gammal hantverkskunskap i en rörelse mot ett varsamt liv närmare skogen

403ec18a881d42a052bad8279c11339acd0e3ceb92075b9e6d69e0ddba6cdae6.jpg

Anne Setterwall

FÖRETAGSUTVECKLARE 

EKONOMIANSVARIG

.

IMG_0090.jpg

Zoi Johansson

KONSTHANTVERKARE

Zoi har studerat på konsthögskola, har en bred arsenal av uttryck och har utforskat färg och form hela livet. Hon skriver djupa texter som behandlar allt mellan samhällskritik och människopanik i sin ärliga lyrik. Genom hennes unika konstnärslins flyter kreativiteten ständigt mot nya uttryck och putsen är ett av dem. 

unnamed.jpeg

Fanny Fermelin

KONSTHANTVERKARE

Fanny har studerat på Konstakademiet i Oslo. Genom video, skulptur och måleri berättar hon historier, ofta med inspiration från teatern och alltid med humor. Hon gillar att jobba stort och att arbeta med händerna. Genom freskomåleri hade hon sitt första möte med kalk som material.

1673721776078.jpeg

Joakim Setterwall

KONSTHANTVERKARE

Joakim är en konstnär med kärlek för det mänskliga. Han tatuerar sina konstverk i sin alldeles egen stil som nu pryder många kroppar. Han målar, putsar, skapar och utforskar allt mellan mörker och ljus med hög integritet. Med ett leende i kreativt flow, med bra musik i lurarna och på en skateboard är livet en fest. 

DSC_4131.jpeg

Marika Wittmar

KONSTHANTVERKARE

Marika är en multikonstnär med bas i ett community mitt i Smålands djupaste skogar. Hon är sångerska, musiker, konstnär och konsthantverkare, driver egna musikprojekt och animerar film inom tekniken stop motion. Med sitt stora intresse för färg, form och miljövänliga material älskar hon att ge sig hän åt att skapa vackra och hållbara ytor. 

bottom of page