Sten & kalk

Sten & kalk

Färgpigment

Färgpigment

Arkitektbox

Arkitektbox

Hantverk

Hantverk

Känsla

Känsla

Perfektion

Perfektion

CREATINA ©

CREATINA ©

Schablon design

CLAYSTONE

CLAYSTONE

Badrum

CLAYSTONE ©

CLAYSTONE ©

Bänkskiva

CREATINA ©

CREATINA ©

Krakelerad yta

CLAYSTONE ©

CLAYSTONE ©

GRAFIK MÅLNING

CREATINA

CREATINA

Schablon golv

Material & Priser

Vi är stolta över att äga agenturen i Sverige för ClayLime och vara nära samarbetspartner till Tierrafino. En miljö skall vara både hållbar och vacker, bidra till människors behov av sunda miljöer som håller behagliga temperaturer och luften ren samtidigt som påverkan på den yttre miljön ska minimeras. Det gör vi genom att använda miljövänliga material fria från gifter. 

Representanter av

ClayStone - det naturliga alternativet till betong.

 

Den mest autentiska putsen från ClayLime, med sann medelhavskänsla. Tillverkad av naturlig mineral som ger en upplevelse av betong- eller sten. ClayStone kan få en slät eller grov puts på alla typer av ytor: väggar och golv men också på möbler. Elegant och mjuk vid beröring. Ett hållbart och starkt material.

 

Pris från 1500 Kr exkl. moms per m2

Creatina - en klassisk skönhet

 

En tunn puts, designad för att passa alla typer av ytor. När det gäller appliceringen är Creatina den mest mångsidiga putsen. Creatina appliceras i två lager med en borste och en murslev. Variationer i tillämpningsteknikerna gör det möjligt att skapa unika effekter för att elegant dekorera och transformera väggar, golv och möbler. Utseendet kan vara matt eller polerat, ljusstyrkan och strukturen kan accentueras eller minskas. Creatina är en klassisk skönhet som är mycket mjuk att beröra.  

 

Pris från 1500 Kr exkl. moms per m2

Monosoft - en puts för alla

 

MonoSoft är en puts som är tillgänglig för alla. Monosoft kan appliceras på vilken yta som helst - nybyggnation eller renovering - med ett enda lager. Den förfinade elegansen i det färdiga resultatet gör att Monosoft sticker ut. MonoSoft, med sitt mycket smidiga och mjuka utseende, avser att vara 'den' enkla och effektiva lösningen för att transformera alla interiörer som golv, väggar och möbler.

 Pris från 1500 Kr exkl. moms per m2

TadelaktPro™ - för en sammetslen yta

 

TadelaktPro™ är en unik blandning av olika kalkstensmaterial. Detta är en produkt som kombinerar tradition och teknik, inspirerad av en gammal orientalisk teknik från Marocko. Detta ekologiska kalkstensmaterial fungerar som en fungicid och är en naturlig fuktighets- och temperaturregulator. Materialet ger en smidig och varm känsla med silkeslena färger. Materialet är vattentätt och perfekt för bland annat badrum och duschutrymmen, men passar även för alla andra typer av ytor.

Pris från 2000 Kr exkl. moms per m2

Tierrafino I-Paint

 

Tierrafino I-paint är en lerfärg för innerväggar och tak. Färgen består huvudsakligen av lera och sand, från olika mineralbrott i Europa. Tierrafino producerar vacker lerfärg med en fin och mjuk struktur. Väggar och tak målade med denna färg ger en intressant och lekfull känsla till din interiör. Andra bra egenskaper är att den är ånggenomsläpplig och den innehåller inga lösningsmedel. Dessa egenskaper bidrar till en bekväm och hälsosam miljö i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Pris på förfrågan

Tierrafino T-Paint

 

Tierrafino T-paint är en texturerad lerfärg för inomhusmiljöer. Väggar och tak som är behandlade med T-Paint är livliga och glittrande, eftersom sandens färg och gnista är tydligt synliga. De speciellt utvalda sandkornen kombineras med lera för att skapa en granulär struktur. Tierrafino T-Paint har fler specifika egenskaper. Den är ånggenomsläppligt och släpper ut fukt, vilket innebär att det bidrar till ett bekvämt och hälsosamt klimat i hemmet eller på jobbet. Den granulära strukturen minskar också mängden ekon i ett rum, vilket bidrar till en behaglig ljudnivå i ett rum.

Pris på förfrågan

Tierrafino Dry Paint

 

Tierrafino Dry-paint är en 100% naturlig torr lerfärg. Lämplig för väggar och tak. Till denna torrfärg behöver man bara tillsätta vatten. Tierrafino Dry Paint är en innovativ och hållbar lerfärg.

Dry Paint är vit men alla typer av färgpigment kan läggas till

Pris på förfrågan

Tierrafino Concrete Look

 

Tierrafino Concrete-Look är en helt naturlig färg och ger en vacker finish med ett modernt utseende. För innerväggar och tak. Mycket lätt att applicera. Slank, grov eller med vax, möjligheterna är oändliga

Concrete Look är grå i färgen

Pris på förfrågan

Tierrafino Finish Clay Plaster

 

Tierrafino Finish är den första och fortfarande mest framgångsrika produkten från Tierrafino. Den är mycket speciell och praktisk. Det är puts och färg i ett, för en bra slutfinish på alla typer av innerväggar. Clay Plaster Finish är 100% naturligt och består av olika typer av sand och färgad lera. Korntjocklek 0 till 1,1 mm.

Pris på förfrågan

Tierrafino Duro Loam Plaster

 

Tierrafino Duro är en fin jordputs som är kombinerad med färg till en produkt, lämplig för inredning. Duro skiljer sig från andra Tierrafino-produkter genom sin tunnare och hårdare yta. Loam puts Duro är 100% naturlig och består av olika typer av sand, färgad lera och ett naturligt bindemedel. Korntjocklek 0 till 0,7 mm.

Pris på förfrågan

Tierrafino Listro

Tierrafino Listro är en blank lerstuckatur för innerväggar och tak. Den naturliga leran och sanden blandas med ett växtbaserat vax, vilket ger det en vacker glans. Subtil variation av nyanser på grund av det varierande djupet i ytan är det som gör Listro tilltalande. Listro väljs ofta för att lägga till en speciell touch till ett hem, en butik, en entré eller en foajé i en teater. Arkitekter använder Listro regelbundet för att få variation i utrymmen där de flesta väggar har en matt yta. Venetiansk lerputs är gjord för blanka ytor.

Pris på förfrågan

Tierrafino Tadelakt

Tadelakt är en gammal och traditionell putsteknik från Marocko. Det är den ursprungliga, naturliga, vattentäta Tadelaktkalken från Marrakech, som är lämplig för både inom- och utomhusmiljöer. Tierrafino Tadelakt har ett marmorliknande utseende och bildar en stark finish. Badrum, kök och eldstäder kan få ett lyxigt och elegant utseende. Ofta används också Tadelakt i dekorationer av ornament. Tadelakt, fritt översatt, betyder «att gnugga in». Den specifika Tadelakt-effekten uppnås genom att polera putsen med en sten.

Pris på förfrågan

Creative Coatings

Kungsholmstorg 10 (en trappa ned hos Björklund & Winquist)

112 21 Stockholm

  • YouTube Creative Coatings
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
Tadelakt orginal

Direkt från Marrakesh Pris: 2500 kr per m2