Kalksten & Lera

Kalksten & Lera

Vackra Pigment

Vackra Pigment

Arkitektbox & Prover

Arkitektbox & Prover

Precision

Precision

Känsla

Känsla

Perfektion

Perfektion

Unika Mönster - Creatina ©

Unika Mönster - Creatina ©

Unika mönster på golv med Creatina ©

Äkta Stenkänsla - ClayStone ©

Äkta Stenkänsla - ClayStone ©

Badrum med äkta stenkänsla, ClayStone ©

Rustikt Bord - ClayStone ©

Rustikt Bord - ClayStone ©

Rustikt betongliknande matbord i ClayStone © K25 food court, Stockholm

Pattinerad Creatina ©

Pattinerad Creatina ©

Creatina © med effektfull sprickbildning för patina liknande japansk rakubränning @ Panini

Målning - ClayStone ©

Målning - ClayStone ©

Konstverk på ClayStone © Stora Hotellet Umeå

Unika Mönster - Creatina ©

Unika Mönster - Creatina ©

Unika färger och mönster på golv - Creatina ©

Material & Priser

Vi är stolta över att äga agenturen i Sverige för ClayLime och vara nära samarbetspartner till Tierrafino. Design skall vara både hållbar och vacker. Den ska bidra till människors behov av sunda miljöer som håller behagliga temperaturer och luften ren samtidigt som påverkan på naturen ska minimeras.

Dessa ideal uppfyller vi genom att använda miljövänliga och tåliga material fria från gifter.

Representanter av

ClayStone - äkta stenkänsla

Den mest gedigna putsen från ClayLime med sann medelhavskänsla. Tillverkad av naturligt mineral, lera, kalk och sand som ger en upplevelse av betong eller sten. ClayStone förstenar alla typer av ytor: väggar, tak och golv men är också perfekt för att förvandla snickrade trämöbler till massiv sten! Eller varför inte ett helt rum med känsla av uthuggen natursten? Populärt som slitstark finish i offentliga miljöer, både för sitt unika estetiska uttryck och sin hållbarhet. ClayStone appliceras i två lager på en mängd olika sätt för olika visuella effekter. 

Pris från 1500 kr  / kvm (ex moms)

Creatina - en mångsidig skönhet

När det gäller appliceringen är Creatina den mest mångsidiga putsen. Creatina är en tunn puts som vanligtvis appliceras i två lager där tekniken är helt avgörande för det visuella resultatet. Variationer i tillämpningsteknikerna gör det möjligt att skapa unika effekter för att elegant dekorera och transformera väggar, golv och möbler. Utseendet kan vara matt eller polerat, ljusstyrkan och strukturen kan accentueras eller minskas. Creatina är en mångsidig skönhet som rymmer stor kreativ potential och är mycket mjuk att beröra.

Pris från 1500 kr / kvm (ex moms)

Monosoft - effektiv och elegant

Monosoft är en puts designad för att ge en len yta med bara ett lager. Den kan som de andra materialen appliceras på nästan vilken yta som helst - renovering eller nybyggnation. Med sitt eleganta och mjuka utseende är Monosoft den enkla och effektiva lösningen för att klä alla sorters interiörer som golv, väggar och möbler. Perfekt för ett snabbt och stilrent resultat över stora ytor.

 Pris från 1500 kr / kvm (ex moms)

TadelaktPro™ - för en sammetslen yta

 

TadelaktPro™ är en unik blandning av olika kalkstensmaterial. Detta är en produkt som kombinerar tradition och teknik, inspirerad av en anrik putsmetod från Marocko. Denna ekologiska kalkstensputs fungerar som en fungicid och är en naturlig fukt- och temperaturregulator. Materialet ger en smidig och varm känsla med silkeslena färger. Materialet är vattentätt och perfekt för bland annat badrum och duschutrymmen, men passar även för alla andra typer av ytor.

Pris från 2000 kr / kvm (ex moms)

Tierrafino I-Paint

 

Tierrafino I-paint är en lerfärg för innerväggar och tak. Färgen består huvudsakligen av lera och sand från olika mineralbrott i Europa. Tierrafino producerar vacker lerfärg med en fin och mjuk struktur. Väggar och tak målade med denna färg ger en intressant och lekfull känsla till din interiör. Den är också ånggenomsläpplig och fri från lösningsmedel. Dessa egenskaper bidrar till en bekväm och hälsosam miljö i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Pris på förfrågan

Tierrafino T-Paint

 

Tierrafino T-paint är en texturerad lerfärg för inomhusmiljöer. Väggar och tak som är behandlade med T-Paint är livliga och lätt glittriga på grund av sandens färg och lyster. De speciellt utvalda sandkornen kombineras med lera för att skapa en granulär struktur. Tierrafino T-Paint har flera specifika egenskaper: den är bland annat ånggenomsläpplig och luftfuktighetsregulerande vilket innebär att den bidrar till ett bekvämt och hälsosamt inomhusklimat. Den granulära strukturen minskar också mängden eko i ett rum vilket bidrar till en behagligare ljudnivå.

Pris på förfrågan

Tierrafino Dry Paint

 

Tierrafino Dry-paint är en 100% naturlig torr lerfärg. Lämplig för väggar och tak. Till denna torrfärg behöver man bara tillsätta vatten. Tierrafino Dry Paint är en innovativ och hållbar lerfärg som är ett ypperligt giftfritt alternativ till konventionell målarfärg.

Dry Paint är vit i grunden, men kan färgas med alla typer av pigment.

Pris på förfrågan

Tierrafino Concrete Look

 

Tierrafino Concrete Look är en helt naturlig lerfärg som ger en vacker finish med ett modernt betongliknande utseende. För innerväggar och tak. Mycket lätt att applicera. Slank, grov eller med vax, möjligheterna är oändliga.

Concrete Look är grå i färgen.

Pris på förfrågan

Tierrafino Clay Plaster Finish

Tierrafino Clay Plaster Finish är den första och fortfarande mest framgångsrika produkten från Tierrafino. Den är unik i sitt utseende och innehåll. Det är puts och färg i en praktisk kombination för en vacker finish på alla typer av innerväggar. Clay Plaster Finish är 100% naturlig och består av olika typer av sand och färgad lera. Korntjocklek 0,1 till 1,1 mm.

Pris på förfrågan

Tierrafino Duro Loam Plaster

 

Tierrafino Duro Loam är en fin jordputs som är kombinerad med färg till en produkt lämplig för inredning. Duro skiljer sig från andra Tierrafino-produkter genom sin tunnare och hårdare yta. Duro Loam är 100% naturlig och består av olika typer av sand, färgad lera och ett naturligt bindemedel. Korntjocklek 0,1 till 0,7 mm.

Pris på förfrågan

Tierrafino Listro

Tierrafino Listro är en blank lerstuckatur för innerväggar och tak. Den naturliga leran och sanden blandas med ett växtbaserat vax vilket ger det en vacker glans. Subtil variation av nyanser på grund av det varierade djupet i ytan är det som gör Listro tilltalande. Listro väljs ofta för att addera en unik och exklusiv prägel i ett hem, en butik, en entré eller en foajé. Arkitekter använder Listro regelbundet för att få variation i utrymmen där de flesta väggar har en matt yta. Venetiansk lerputs är gjord för blanka, skimrande ytor.

Pris på förfrågan

Tierrafino Tadelakt

Tadelakt är en gammal och traditionell putsteknik från Marocko. Det är den ursprungliga, naturliga, vattentäta Tadelaktkalken från Marrakech, som är lämplig för både inom- och utomhusmiljöer. Tierrafino Tadelakt har ett marmorliknande utseende och bildar en slitstark finish. Badrum, kök och eldstäder kan få ett lyxigt och elegant utseende. Ofta används också Tadelakt i dekorationer av ornament. Tadelakt, fritt översatt, betyder «att gnugga in». Det karaktäristiska, lena Tadelakteffekten uppnås genom att polera putsen med en hård sten, ofta agat eller liknande.

Pris på förfrågan

Creative Coatings

Kungsholmstorg 10 (en trappa ned hos Björklund & Winquist)

112 21 Stockholm

  • YouTube Creative Coatings
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round